Over mij

Centrum Benu is genoemd naar de Benu uit de scheppingsmythe van Egypte. De vogel herrijst uit zijn eigen as en is weer als nieuw. En dit is wat ik wil bereiken voor mijn cliënten en cursisten. Inzichten, bewustwording, verwerking , lust for live en de goddelijke spark voelen. Weer herboren zijn vol verwondering van de nieuw verworven wereld.

Mijn naam is Jolanda en ik heb dit centrum in 2008 opgestart. Ik ben begonnen met alleen een praktijk in de loop van de jaren ben ik steeds meer trainingen en cursussen gaan geven. In 2013 kwam een grote ruimte beschikbaar en dat was het moment de Centrum Benu ontstond.

Vanuit interesse naar verdieping en verbinding heb ik een reis gemaakt langs verschillende opleidingen en trainingen, die ieder op zich een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan het moment van NU.

Ik heb 20 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen, zowel individueel als in groepen. Ik werk vanuit mijn hart en kracht,  met respect en compassie.

Mijn Missie

Is een bruggenbouwer te zijn en zoveel mogelijk je zelfhelend vermogen aan te spreken en mijn heling- en inzicht kwaliteiten voor je in te zetten. Met als doel je zo snel mogelijk te brengen bij wie je in essentie bent.

Van hart tot hart, Jolanda

.