Kindertherapie

Van oorsprong zijn alle kinderen puur, ongeschonden en nog helemaal verbonden met hun essentie. Helaas komt het vaak voor dat het kind deze puurheid al in een vroeg stadium in mindere of meerdere mate loslaat.

Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld moeilijkheden tijdens de zwangerschap of geboorte, als het kind zich niet begrepen voelt of als het kind met pijnlijke situaties wordt geconfronteerd (bijv. scheiding). De gevolgen hiervan zijn dat de kinderen zowel fysieke als emotionele klachten kunnen krijgen.

Ook worden er steeds meer zogenaamde hooggevoelige/nieuwetijdskinderen geboren. Deze kinderen zijn open, wijs, kwetsbaar en raken gauw overprikkeld en hebben een specifieke aanpak nodig. Als deze kinderen zich niet begrepen of niet veilig voelen trekken ze zich terug of worden juist opstandig. Deze kinderen kunnen ook onduidelijke lichamelijke klachten vertonen.

Energetisch kinderbegeleiding kan helpen bij;

  • het niet lekker in het vel zitten;
  • slecht slapen;
  • verdrietig en eenzaamheid voelen;
  • te veel in het hoofd zitten en te weinig aarding hebben;
  • weinig ik-besef;
  • snel overprikkelt zijn;
  • veel huilen (huilbaby’s);
  • geen aansluiting vinden;
  • psychosomatische klachten;
  • eetproblemen.

Hoe werkt het?
Door het kind op een persoonlijke en speelse manier aandacht te geven en te begeleiden leert het zich (weer) te verbinden met wie het in oorsprong is. Ze gaan weer steviger, weerbaarder en gelukkiger in het leven staan. Om dit te bereiken ga ik me met name richten op de kwaliteiten van het kind, omdat hier hun kracht ligt. Door dit inzichtelijk voor ze te maken leren ze zelf hoe ze hun problemen kunnen lossen

Hiervoor maak ik gebruik van verschillende technieken en methodes zoals tekenen, knuffels, Leelha kaarten, visualisaties, natuur, NLP, gesprekken, astrologie en stenen.

Ik zorg ervoor dat uw kind liefdevol wordt opgevangen. Mijn motto is respect, veiligheid en zorgvuldigheid.
Een voorgesprek met ouder(s) en kind zal ongeveer anderhalf uur duren. Een vervolg sessie een uur tot anderhalf uur (afhankelijk van de leeftijd van het kind) inclusief nabespreking.

Investering: 33,50 p.u.

Joris Van Doornenburg

Geweldige ervaring, zou het zeker vaker doen!
5.0
2017-07-12T09:09:36+01:00
Geweldige ervaring, zou het zeker vaker doen!

Miranda Alltenberg

Ben zeer tevreden over mijn tijd bij Centrum Benu!
5.0
2017-07-12T13:01:08+01:00
Ben zeer tevreden over mijn tijd bij Centrum Benu!

Matilda Veldeken

Uitstekende ervaring!

5.0
2017-07-25T09:23:37+01:00

Uitstekende ervaring!

Moeder der sjamanen

De moeder der sjamanen; zo komt Jolanda op mij over. Voor mij heeft ze mij kennis laten maken met sjamanisme. Een ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt en plezier van zal hebben.

Een echte aanrader dus!

René Greve - Deventer

5.0
2020-01-27T16:15:47+01:00

René Greve - Deventer

De moeder der sjamanen; zo komt Jolanda op mij over. Voor mij heeft ze mij kennis laten maken met sjamanisme. Een ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt en plezier van zal hebben. Een echte aanrader dus!
5
4