Obsidiaan massage

Essentie-obsidiaan-massage nodigt je lichaam uit op steeds diepere lagen te voelen. Door aanraking, warmte en werking van de obsidiaan worden de lichaamscellen op liefdevolle en voor jou veilige wijze wakker gemaakt voor het diepe voelen.

Veel mensen hebben slecht contact met hun lichaam. Ze hebben geen contact met hun bewustzijn maar laten zich vooral leiden door het onbewuste. Deze mensen schieten snel in de stress en gaan ‘in het hoofd’ zitten. Ze hebben veel gedachten die ze niet meer kunnen loslaten. Uiteindelijk raken ze er in verstrikt en worden onrustig en ontevreden. Tijdens de massage kom je even los van deze gevoelens. Je wordt je bewust van je lichaam en ervaart een diepe rust. Blokkades die jou in de weg staan, worden aangeraakt en soepel gemaakt waardoor ze los gelaten kunnen worden. De weg naar jouw essentie gaat door steeds diepere gevoelslagen. Het is een proces waarin je je uiteindelijk bewust wordt van wie je werkelijk bent. Werking van de warme obsidiaan Obsidiaan is een zeer krachtige steen, die ondanks de herkomst uit het diepste van de aarde en hun donkere uiterlijk, een stralend licht uitstralen. Zo werken ze ook op jou.

De energie van de obsidiaan dringt diep door in het onderbewuste en doet daar zijn krachtige essentie werk. Essentie-massage voor – Diepe rust en balans (lichamelijk, emotioneel, spiritueel en psychisch) – Losmaken van blokkades – Laten stromen van jouw energie – bij jezelf komen – ontgiften Hoe wordt een essentie-obsidiaan – massages gegeven? Je ligt op je buik (als het nodig is wordt er ook gedraaid) op de behandeltafel met je onderbroek aan en je bent bedekt met handdoeken/dekbed.

Tijdens de massage wordt steeds een gedeelte van de handdoek weggehaald om het lichaam te masseren en de warme obsidiaan te plaatsen. Daarna wordt het lichaam meteen weer toegedekt met handdoeken/dekbed zodat je het niet koud krijgt.

Afhankelijk van wat er mag en kan gebeuren masseer ik het lichaam en maak verbindingen op een dieper niveau. Tijdens de massage ervaar je een diepe ontspanning en misschien voel je je wat koud of juist warm. Dit heeft te maken met het afvoeren van spanning en blokkades. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van je klachten en proces. Er wordt gewerkt met zuiver etherische olie.

Investering 40 euro voor 1 uur massage

Joris Van Doornenburg

Geweldige ervaring, zou het zeker vaker doen!
5.0
2017-07-12T09:09:36+01:00
Geweldige ervaring, zou het zeker vaker doen!

Miranda Alltenberg

Ben zeer tevreden over mijn tijd bij Centrum Benu!
5.0
2017-07-12T13:01:08+01:00
Ben zeer tevreden over mijn tijd bij Centrum Benu!

Matilda Veldeken

Uitstekende ervaring!

5.0
2017-07-25T09:23:37+01:00

Uitstekende ervaring!

Moeder der sjamanen

De moeder der sjamanen; zo komt Jolanda op mij over. Voor mij heeft ze mij kennis laten maken met sjamanisme. Een ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt en plezier van zal hebben.

Een echte aanrader dus!

René Greve - Deventer

5.0
2020-01-27T16:15:47+01:00

René Greve - Deventer

De moeder der sjamanen; zo komt Jolanda op mij over. Voor mij heeft ze mij kennis laten maken met sjamanisme. Een ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt en plezier van zal hebben. Een echte aanrader dus!
5
4