Shamanic Healer

In deze training leer je hoe je zieledelen kan helen en integreren, hoe je niet eigen energie uit je energetisch veld kan verwijderen en ga je reizen door de sjamanistische werelden om o.a. je gidsen te ontmoeten.

Opleiding sjamanistisch genezer (shamanic healer)

Je leert in deze training de sjamanistisch methodes Soulretrieval en Powerextraction eigen te maken.  Met deze methodes kun je mensen (en jezelf)  terugbrengen bij hun essentie. Wie ze in oorsprong zijn. Je leert hoe je verloren gegane zielendelen kunt terugbrengen en weer eigen kunt maken en de niet eigen energie en ongezonde verbindingen kan verwijderen.

Het gebeurd vaak dat na een  traumatisch ervaringen in je leven een essentieël deel (energie)  van je ziel verloren is gegaan. Waardoor angst, depressie, leegte en vermoeidheid etc. kan ontstaat.  We zijn dan niet meer in contact met de oorsponkelijke ziel. Door ongezonder relaties of andere negatieve verbindingen kunnen we worden beïnvloed. We zijn dan gevoelige geworden voor niet eigen energie (intrusion) wat het  waarnemingsvermogen op eigen waarheden en helderheid vertroebeld. Wat kan leiden tot  angsten, obsessies en het niet mogen “oogsten” van gedane inspanningen, kan leiden.

Het  is gebleken dat deze opleiding diep  inwerkt op je eigen proces en ontwikkeling. De training is ook in het  bijzonder geschikt voor healers therapeuten en hulpverleners. Het biedt verbreding en verdieping in je healingmethode. Om deze training te volgen is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met sjamanisme het is wel een pré.

Wat ga je leren?

  • diepgaande relatie opbouwen  met je krachtdieren en spirithelpers
  • soulretrieval (het terughalen van zieledelen)
  • powerextraction (het weghalen van niet eigen energie)
  • in contact komen met je eigen kracht
  • shapeshiften
  • natuurbeleving

Het betreft  13 lessen die starten op zondag 10 februari 2019 van 12.00 tot 17.00 uur.  (10/3 en 7/4) De investering is 175 euro

 

Mensen die komen via rechtop! betalen met bon zonder bijbetaling

Joris Van Doornenburg

Geweldige ervaring, zou het zeker vaker doen!
5.0
2017-07-12T09:09:36+01:00
Geweldige ervaring, zou het zeker vaker doen!

Miranda Alltenberg

Ben zeer tevreden over mijn tijd bij Centrum Benu!
5.0
2017-07-12T13:01:08+01:00
Ben zeer tevreden over mijn tijd bij Centrum Benu!

Matilda Veldeken

Uitstekende ervaring!

5.0
2017-07-25T09:23:37+01:00

Uitstekende ervaring!

Moeder der sjamanen

De moeder der sjamanen; zo komt Jolanda op mij over. Voor mij heeft ze mij kennis laten maken met sjamanisme. Een ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt en plezier van zal hebben.

Een echte aanrader dus!

René Greve - Deventer

5.0
2020-01-27T16:15:47+01:00

René Greve - Deventer

De moeder der sjamanen; zo komt Jolanda op mij over. Voor mij heeft ze mij kennis laten maken met sjamanisme. Een ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt en plezier van zal hebben. Een echte aanrader dus!
5
4