Deze intensieve training heeft als doel meer licht en helderheid in je eigen wezen te brengen en licht en liefde te geven aarde wereld.

In contact komen met je eigen licht en liefde

Deze intensieve training heeft als doel meer licht en helderheid in je eigen wezen te brengen, en dit licht te gaan uitstralen naar de wereld. Meditaties op liefde en enthousiasme worden uitgebouwd naar meditaties op licht en vrede. We gaan daarvoor zoveel mogelijk terug naar zielsniveau. Ons zielslicht gaan we steeds helderder en duidelijker maken en we vullen er ons hele wezen mee. We werken toe naar een hoger bewustzijn en naar een hogere energietrilling. Omdat we dit gezamenlijk in een groep doen en ieders zielslicht feitelijk identiek is gaat dit licht zich in het kwadraat vermenigvuldigen en versterken we elkaar. Dit prachtige zielslicht houden we niet alleen voor onszelf of voor de groep, maar we gaan dit expanderen en intenser maken en dit licht uitstralen naar onze eigen omgeving, en op grotere schaal naar de wereld.

Wat betekent dit voor jou als individu? Je anker in het leven berust niet langer op oude conditioneringen maar op het universeel bewustzijn. Er komt meer helderheid en duidelijkheid in je bestaan. Je pad naar het licht is meer gebakend. Je krijgt meer begrip in wie je bent, waar je naar toe gaat en wat je plek is in het universum. Je zintuigen zullen zich meer gaan openen. Je wordt gevoeliger: je proeft, hoort, ziet voelt en ruikt meer, je gevoelsleven is verreikt. Wat je uitzendt ontvang je in 10-voud terug. De wereld zal mooier zijn.

5 bijeenkomsten. De investering is 120 euro. De lessen zijn van van 20.00 tot 22.00 uur(1x in de 14 dagen). Voor actuele startdatum zie agenda

Joris Van Doornenburg

Geweldige ervaring, zou het zeker vaker doen!
5.0
2017-07-12T09:09:36+01:00
Geweldige ervaring, zou het zeker vaker doen!

Miranda Alltenberg

Ben zeer tevreden over mijn tijd bij Centrum Benu!
5.0
2017-07-12T13:01:08+01:00
Ben zeer tevreden over mijn tijd bij Centrum Benu!

Matilda Veldeken

Uitstekende ervaring!

5.0
2017-07-25T09:23:37+01:00

Uitstekende ervaring!

Moeder der sjamanen

De moeder der sjamanen; zo komt Jolanda op mij over. Voor mij heeft ze mij kennis laten maken met sjamanisme. Een ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt en plezier van zal hebben.

Een echte aanrader dus!

René Greve - Deventer

5.0
2020-01-27T16:15:47+01:00

René Greve - Deventer

De moeder der sjamanen; zo komt Jolanda op mij over. Voor mij heeft ze mij kennis laten maken met sjamanisme. Een ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt en plezier van zal hebben. Een echte aanrader dus!
5
4