Tarot Cursus

Misschien heb je ooit een set kaarten gekocht maar ben je er in vastgelopen. Dan biedt deze cursus je de mogelijkheid om er mee aan de gang te gaan en te leren en te ervaren dat de kaarten voor je gaan spreken. Ze gaan op jouw manier voor je werken. Kortom, je zal de Tarot praktisch leren gaan gebruiken, je zal zien dat de Tarot je antwoorden kan geven.

Voor wie is deze cursus bedoeld? Voor iedereen die zich graag wil verdiepen in de taal en de symboliek van de Tarot.Voor iedereen die wil leren praktisch met de Tarot te werken, op zijn eigen manier.Voor iedereen die doen en ervaren belangrijker vindt dan veel theorie.Voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke inzicht en groei.Voor iedereen die nog weinig of niets van de Tarotkaarten weet.Voor iedereen die verlangt naar een 8 leuke avonden even bezig zijn met jezelf.

Werkwijze elke cursusavond beginnen we met een geleide meditatie, meestal gemaakt aan de hand van een van de kaarten. Na deze ontspanningsmeditatie is er ruimte voor vragen, een terugblik, een korte herhaling, enz. . Er worden elke avond enkele kaarten besproken. Ook komt er iedere keer een thema aan bod wat met de kaarten te maken heeft, bijvoorbeeld legvormen, ethiek, hoe vertel ik de ander wat ik voel, enz.Aan het eind van elke avond is er ruim de tijd om te oefenen door met verschillende opdrachten met elkaar aan de slag te gaan.

BenodigdhedenBij aanvang van de cursus dien je zelf het Rider Waite Tarotdeck (formaat 12 x 7 cm) te hebben aangeschaft, te verkrijgen in iedere spirituele winkel of grotere boekhandel. (bol.com)

De cursus wordt gegeven op 8 avonden van 20.00 tot 22.15 in de Geertruidentuin te Deventer. De eerst volgende cursus start donderdag 14 september 2017. De lessen zijn om de week. (niet tijdens de vakanties) De investering is 199 euro hiervoor krijg je een cursusmap, koffie/thee met wat lekkers en een boeiende avond. Het is een investering in jezelf. Mensen van Rechtop! betalen met hun bon en hoeven niets bij te betalen.

Joris Van Doornenburg

Geweldige ervaring, zou het zeker vaker doen!
5.0
2017-07-12T09:09:36+01:00
Geweldige ervaring, zou het zeker vaker doen!

Miranda Alltenberg

Ben zeer tevreden over mijn tijd bij Centrum Benu!
5.0
2017-07-12T13:01:08+01:00
Ben zeer tevreden over mijn tijd bij Centrum Benu!

Matilda Veldeken

Uitstekende ervaring!

5.0
2017-07-25T09:23:37+01:00

Uitstekende ervaring!

Moeder der sjamanen

De moeder der sjamanen; zo komt Jolanda op mij over. Voor mij heeft ze mij kennis laten maken met sjamanisme. Een ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt en plezier van zal hebben.

Een echte aanrader dus!

René Greve - Deventer

5.0
2020-01-27T16:15:47+01:00

René Greve - Deventer

De moeder der sjamanen; zo komt Jolanda op mij over. Voor mij heeft ze mij kennis laten maken met sjamanisme. Een ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt en plezier van zal hebben. Een echte aanrader dus!
5
4